Activiteiten & Actueel

                 Winnaar 2017

 

               

         Min. Talmalaan 182

 

             PRIJSUITREIKING VOORTUINKEURING GROEI EN BLOEI

 

Dinsdag 10 oktober werden in de theaterzaal van zorgcentrum 'Steenvoorde', de prijzen uitgereikt van de jaarlijkse tuinkeuring Groei en Bloei afd. Rijswijk.

De opkomst voor deze avond was groot, bijna alle deelnemers waren aanwezig.

Dit jaar ging het via aanmelding, in totaal hebben 17 tuinliefhebbers zich voor de voortuinkeuring aangemeld. Bij de keuring werd gelet op o.a.de originaliteit, keuze van de beplanting, bloeirijkheid en onderhoud.

Rijswijkse mooiste tuin ligt aan de Min. Talmalaan 182, verder werden er nog 12 andere prijzen uitgereikt. De eerste prijswinnaar werd verrast met een jaarabonnement op Groei en Bloei, met diploma en foto van de tuin; de overige winnaars kregen een diploma, een foto van hun tuin en een cadeaubon. Bovendien kregen alle deelnemers een leuke verrassing van het tuincentrum GroenRijk.

Na de pauze gaf de heer Ruud Aanhane een presentatie over ‘Langer thuis wonen maar hoe zit dat met de tuin’. De avond werd afgesloten met de verloting van de plant van de maand.

Na zo’n geslaagde tuinkeuring hopen we dat ook volgend jaar weer veel mensen zich gaan opgeven voor de jaarlijkse tuinkeuring van Groei en Bloei afd. Rijswijk.

Nog enkele prijswinnaars:

 1e prijs Hoektuinen

Delftweg 122    

 

 2e prijs Overige tuinen

Goedendorplaan 88                                                             

 2e prijs Balkon

Papyruspad 33

 3e prijs Overige tuinen

SW. Churchillllaan 180

1e prijs Overige tuinen

Strijpwetering 

Als u nu denkt, mijn tuin is zeker zo mooi... u kunt u voor seizoen 2018 al aanmelden bij Tineke Bremer wtbremer@planet.nl

Uw tuin wordt dan gedurende het seizoen enkele malen bezocht en gekeurd. Er zijn een mooie oorkonde en leuke prijzen mee te winnen.

 

meer

 

 

 

20
Jul
Volkstuin: verrassingen
15
Jul
Volkstuin: het gewas bij de buren…….