Workshop Wildplukwandeling in Rijswijk

De lente is weer aangebroken, tijd voor weer heerlijke wildplukwandelingen.

Lekker wandelen en je eigen salade samen stellen met al het lekkers dat we tegen komen.

Wist je bijvoorbeeld dat er heel veel daslook groeit in Rijswijk, ofwel wilde knoflook? De zoete geuren die je ruikt onder de bomen in juni vaak van de Lindebloesem is die uitstekend te gebruiken is voor een heerlijke ijsthee. Of dat brandnetel rauw gegeten kan worden en een beetje nootachtig smaakt?

In deze workshop verklap ik wat er allemaal voor lekkers groeit, hoe deze het beste te herkennen zijn en wat je er mee kunt doen.

Ben je benieuwd naar wat er in dit seizoen aan heerlijkheden te vinden zijn in onze omgeving?

Doe mee aan deze workshop op dinsdag 19 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur.
Aanmelden op emailadres: geldergroei@gmail.com.
Voor leden van Groei en Bloei is de wandeling  gratis, aan niet-leden wordt een bijdrage van € 10,- gevraagd, contant mee te nemen.
Aan de deelnemers wordt bij aanmelding de startplek bekend gemaakt.
Er kunnen maximaal 15 mensen aan deelnemen, wees er op tijd bij!

Helaas is het maximum aantal aanmeldingen al bereikt. Bent u geïnteresseerd om deze wandeling op een andere ( nog te bepalen ) datum ook een keer mee te willen maken, dan kunt u dit doorgeven aan Franny op bovenstaand email adres.

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….